Algemene info - Wandelclub Tornado vzw

Wandelclub Tornado vzw 4027

Algemene info

Nieuwe regels in verband met de vrijwilligers
We moeten vanaf 01 januari 2013 een lijst van de medewerkers in de zaal hebben met vermelding van hun beroep.
Vrijwilligers die werkloos, in pr├ępensioen, invalide of ziek zijn moeten van de bevoegde instantie een geschreven toelating hebben om te mogen helpen. Deze formulieren zijn te bekomen bij de bevoegde instantie of bij de secretaris van onze wandelclub, en er moet op vermeld staan dat je onbezoldigd komt helpen.
Mensen die lange tijd niet werken, op pr├ępensioen zijn of invaliden kunnen dit formulier voor een heel jaar aanvragen. Dit formulier zal bij de lijst in de zaal gevoegd worden zodat we in orde zijn als we controle krijgen.

Nieuwe regel voor de wandelaar
Een wandelaar is verplicht om zichzelf zichtbaar te maken. Dit wil zeggen dat je altijd fluorescerende strips of kleding moet bijhebben in geval van duisternis of slecht weer. Ongelukken voorkomen is beter dan genezen.

De inschrijvingsstrook bij wandelingen wordt vanaf 01 jan 2019 een betalingsbewijs.

Er zijn veel mensen die niet weten dat men het betalingsbewijs op een wandeltocht moet bijhouden tot men weer thuis is. Dit strookje heb je nodig als bewijs dat je effectief naar een wandeling bent geweest in geval van een ongeval op weg naar huis. Enkel dan ben je verzekerd.
Wespelaarsebaan 35
3190 Boortmeerbeek