Covid nieuws - Wandelclub Tornado vzw

Wandelclub Tornado vzw 4027

Covid nieuws

Ons baserend op het laatste Overleg Comité blijven de meeste maatregelen voor sport zoals aangekondigd op 22 maart gelijk. We volgen nieuwe informatie vanuit het federale niveau (federaal MB, federale FAQ) op de voet en zorgen voor een eventuele update van deze basisregels van zodra deze info beschikbaar is.
Vanaf 26 april gelden volgende maatregelen voor de leden, wandelclubs en wandelgroepen aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw
♦ Een volledig overzicht van officiele wandelorganisaties vind je op www.walkinginbelgium.be  Per dag en per organisatie staat duidelijk aangegeven of de organisatie doorgaat, gewijzigd werd of geannuleerd.
Wandelen in groep en recreatieve wandelactiviteiten werden gereduceerd in groepjes van max. 10 personen (inclusief een eventuele wandelcoach/wandelbegeleider). Tijdens het wandelen dient de afstandsregel van 1.5 m ten alle tijde gerespecteerd. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen georganiseerd en niet-georganiseerd verband. Ook indien de wandelactiviteiten doorgaan in georganiseerd verband, moeten de regels van het samenscholingsverbod strikt worden nageleefd. De club is verantwoordelijk om hierop toe te zien.
Tijdelijke COVID-parcoursen blijven TOEGESTAAN. Hier is iedere vorm van catering, sampling onderweg en afstempeling van wandelboekjes VERBODEN.  Al deze tochten, mooi gerangschikt volgens provincie en volgens (eerste) einddatum kan je terugvinden op www.wandelblog.com
In het belang van iedereen rekenen we op jullie medewerking om deze maatregelen STRIKT na te leven. Hou er de moed in ... en blijf vooral WANDELEN. Trek er ALLEEN op uit en geniet van de ontluikende lente landschappen.
Is uw lidmaatschap 2021 al vernieuwd of ben je nog geen lid van een wandelclub?  Bekijk alle voordelen en geniet van onze wandelverzekering in zowel binnen- als buitenland.   PS: leden die hun lidmaatschap 2021 NIET verlengden tegen de uitsterste datum van 31/12/2020 zijn NIET MEER VERZEKERD!  Hou hier absoluut rekening mee!

Wespelaarsebaan 35
3190 Boortmeerbeek