Covid nieuws - Wandelclub Tornado vzw

WELKOM
Wandelclub Tornado vzw 4027
Ga naar de inhoud

Covid nieuws

BELANGRIJKE COVID-19 UPDATE 27/10/2020

BELANGRIJKE UPDATE COVID-MAATREGELEN
De Vlaamse Regering keurde op dinsdag 27 oktober ll. verstrengde maatregelen goed tegen de bestrijding van de COVID-pandemie.
Vanaf vanavond gelden volgende nieuwe maatregelen voor de  wandelclubs en wandelgroepen aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw
Recreatieve wandelactiviteiten (zoals wandeluurtjes , groepstrainingen , ... ) uitgaand van onze wandelclubs zijn VERBODEN
♦ Alle officieel georganiseerde wandeltochten worden voor onbepaalde duur AFGELAST
Wandelen in groep is beperkt tot max. 4 personen ( = aantal vaste contacten dat je volgens Ministrieel Besluit mag hebben gedurende periodes van 2 weken en de 4 geldt ook als norm voor het samenscholingsverbod). Tijdens het wandelen dient de afstandsregel van 1.5 m ten alle tijde gerespecteerd.
Permanente COVID-parcoursen blijven TOEGESTAAN. Hier is iedere vorm van catering, sampling onderweg en afstempeling van wandelboekjes VERBODEN. Het aanbod vind je op wandelblog.com.
In het belang van iedereen rekenen we op jullie medewerking om deze maatregelen STRIKT na te leven. Hou er de moed in ... en blijf vooral WANDELEN. Trek er ALLEEN op uit en geniet van de prachtige herfstschakeringen.
#iedereenwandelt #wandelen #wandelsportvlaanderen #eenhartvoorwandelen
Namens het Bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw

Wespelaarsebaan 35
3190 Boortmeerbeek
+32 015 518139

secretaristornado@gmail.com

Created with WebSite X5
Terug naar de inhoud