Covid nieuws - Wandelclub Tornado vzw

Covid nieuws

BELANGRIJKE COVID-19 UPDATE 01 03 2021

BELANGRIJKE UPDATE COVID-MAATREGELEN
Omwille van COVID-19 kunnen voor onbepaalde tijd (al zeker tot en met 02/04/2021) geen officiële wandelingen van Wandelsport Vlaanderen vzw doorgaan. Vele clubs organiseren daardoor permanente tochten. Al deze tochten, mooi gerangschikt volgens provincie en volgens (eerste) einddatum kan je terugvinden op www.wandelblog.com
Tot op heden gelden volgende nieuwe maatregelen voor de  wandelclubs en wandelgroepen aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw
Recreatieve wandelactiviteiten (zoals wandeluurtjes , groepstrainingen , ... ) uitgaand van onze wandelclubs of uit individuele basis zijn VERBODEN
♦ Alle officieel georganiseerde wandeltochten worden voor onbepaalde duur AFGELAST ( al zeker tem 02/04/2021)
Wandelen in groep is beperkt tot max. 4 personen ( = aantal vaste contacten dat je volgens Ministrieel Besluit mag hebben gedurende periodes van 2 weken en de 4 geldt ook als norm voor het samenscholingsverbod). Tijdens het wandelen dient de afstandsregel van 1.5 m ten alle tijde gerespecteerd.
Permanente COVID-parcoursen blijven TOEGESTAAN. Hier is iedere vorm van catering, sampling onderweg en afstempeling van wandelboekjes VERBODEN.
In het belang van iedereen rekenen we op jullie medewerking om deze maatregelen STRIKT na te leven. Hou er de moed in ... en blijf vooral WANDELEN. Trek er ALLEEN op uit en geniet van de prachtige herfstschakeringen.
Is uw lidmaatschap 2021 al vernieuwd of ben je nog geen lid van een wandelclub?  Bekijk alle voordelen en geniet van onze wandelverzekering in zowel binnen- als buitenland.   PS: leden die hun lidmaatschap 2021 NIET verlengden tegen de uitsterste datum van 31/12/2020 zijn NIET MEER VERZEKERD!  Hou hier absoluut rekening mee!
#iedereenwandelt #wandelen #wandelsportvlaanderen #eenhartvoorwandelen
Namens het Bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw